Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/asistemi/public_html/wp-content/plugins/srlatin.php on line 122
Garažna vrata | Motori za kapije i daljinski upravljaci

Garažna vrata

Garažna vrata segmentna

VAŽNO!!! 
Za preciznu ponudu nam je potrebno više informacija od širine i visine otvora za garažna vrata. Molimo Vas da preuzmete PDF fajl merni list iz koga ćete saznati koje su nam još informacije potrebne za tačnu ponudu. Za dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Preuzmite PDF
Merni list

 

Garažna vrata su proizvedena od vrhunskih komponenti. Garažna vrata proizvodimo po meri. Predvidjena su za višegodišnjii radni vek, pa je naš izbor saradnja sa najpoznatijim firmama iz ove oblasti. Garažna vrata se sastoje od tri glavne komponente, i sve tri su jednako važne za dugotrajno i kvalitetno funkcinisanje. To su paneli, okovi i motori za garažna vrata. Ako odlučite da mi opremimo Vašu garažu ili poslovni objekat, dobićete maksimum za svoj novac. Naše prednosti su: višegodišnja garancija, profesionalna i brza isporuka i montaža, iskustvo i povoljne cene. Ukoliko sa nama sklopite ugovor o godišnjem održavanju, Vaša vrata će biti naš problem.

Pored ugradnje garažnih vrata, bavimo se servisiranjem i popravkom već ugrađenih garažnih vrata. Za dugogodišnji rad bez problema, Vaša vrata zahtevaju održavanje. Jednom godišnje je neophodno uraditi servis vrata. Vrata koja su redovno servisirana imaju duži vek trajanja jer nema prekomernog trošenja delova okova i motora. Vrata moraju biti dobro izbalansirana jer tako smanjujete mogućnost pucanja sajli, opruga i kvarove motora.

Garažna vrataGarazna vrataGarazna vrataGarazna vrata

Paneli za garažna vrata

Paneli za garažna vrata su proizvod italijanske kompanije SICOM. Paneli su izradjeni od galvanizovanog, pa plastificiranog čelicnog lima. Plastifikacija je završna obrada panela. To je postupak gde se boja nanosi u prahu, pa zatim peče u specijalnim pećima na temperaturi oko 200 stepeni. Na toj temperaturi se prah topi i stvara izuzetno kvalitetnu i otpornu završnu boju. Prostor izmedju limova je ispunjen poliuretanom (pur pena) i odličan je toplotni izolator . Pored toplotne, paneli su odlican zvučni izolator. U ponudi imamo više vrsta panela za garažna vrata, sa različitim motivima.  U mogućnosti smo da ponudimo i farbanje vrata po RAL karti. Ukoliko želite neku boju koja je u skladu sa  bojama na Vašoj garaži ili kući, to možemo da uradimo. Braon paneli sa sa teksturom i imitacijom drveta – nema problema, u ponudi imamo nekoliko modela i boja. Farbanje spoljašnje strane vrata se vrši najkvalitetnijim auto bojama. Unutrašnja strana vrata je uvek u beloj boji.

Paneli za garazna vrata
Presek panela

Okovi za garažna vrata

Okovi za garažna vrata su proizvod Holandske firme FlexiForce. Okovi su svi elementi koji su uključeni u pokretanje garažnih vrata, od horizontalnih i vertikalnih vodjica, preko šarki pa do brave za deblokadu vrata. Okovi su kičma garažnih vrata. Koristimo okove sa dve opruge. Kod okova sa dve opruge torzione sile su mnogo ravnomernije rasporedjene , pa je mnogo manje uvijanja i opterećenja delova okova. Važno je da okov ima dve opruge jer tako i motor radi potpuno rasterećen, što garantuje dug radni vek motora za garažna vrata. Na tržištu postoji nekoliko vrsta okova, pa je potrebno obratiti pažnju za koji se tip opredeljujete.

Garažna vrata cene od 850 EUR sa PDV sa ugradnjom

Okov za garazna vrata
Okovi za garažna vrata FlexiForce

preuzmite uputstvo za ugradnju flexiforce

Motori za garažna vrata

Motori za garažna vrata na daljinsko otvaranje su detalj bez kojih je gotovo nemoguće zamisliti savremena garažna vrata.  Dugogodišnjim usavršavanjem današnji motori za garažna vrata su gotovo savršeni. Savremeni motori su skoro nečujni, veoma brzi, pouzdani u radu i veoma mali potrošači energije. Više detalja o motorima za garažna vrata pročitajte klikom na naslov ili na link

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


4 + 9 =