Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/asistemi/public_html/wp-content/plugins/srlatin.php on line 122
Ugradnja | Motori za kapije i daljinski upravljaci

Ugradnja

Ugradnja motora za kapije

·         Bavimo se ugradnjom svih proizvoda iz našeg prodajnog programa. Mi smo profesionalni instalateri kojima je glavni posao automatizacija ulaza. Za svaki završen posao dajemo garanciju.  Ako Vam je potrebna neka pomoć u vezi ugradnje ili neko uputstvo za ugradnju ili upotrebu za motore STAGNOLI, obratite se i bićemo Vam tehnička podrška potpuno besplatno.

Za ugradnju motora za kapije – krilne ili klizne, potrebni su tehnički preduslovi. Često se dešava da se potencijalni kupci naših motora za kapije ne informišu unapred o potrebnim preduslovima. Sve potencijalne klijente savetujemo da nas pozovu koliko god je puta potrebno, bez obzira da li će motore za kapije ili drugu opremu da kupe kod nas ili ne. Najčešća situacija sa kojom se srećemo kod ugradnje motora za kapije je da nisu pravilno (ili nisu uopšte) postavljeni bužiri za provlačenje kablova. To je ujedno i najveća greška. Posle betoniranja ulaza jedino rešenje za postavljanje kablova je sečenje betona!!! Dupli posao bez potrebe.

Nama nije problem da prosečemo beton ali je šteta već učinjena na novom betonu. Kada već naprave grešku neki naši kupci pokušaju da izbegnu sečenje betona tako što predlože da ne ugradimo fotoćelije!!!  Mi smo apsolutno protiv toga!  Fotoćelije su važni sigurnosni uređaji i ne dolazi u obzir da ugradimo opremu za daljinsko otvaranje kapija bez infracrvenih barijera.  U tim slučajevima ugrađujemo bežične fotoćelije.

Kada ugrađujemo motore za kapije, kupcima preporučujemo da kupe setove za automatizaciju kapija. U pitanju su setovi za klizne i krilne kapije koji sadrže svu opremu koja je potrebna. Nekome izađemo u susret da izvadimo iz seta opremu koja kupcu nije neophodna, smanjimo cenu za tu opremu, i dešava se da već posle nekoliko dana budemo pozvani da ugradimo dodatnu opremu. Iz Italije uvozimo kompletne setove jer svaki uređaj iz seta ima svoju ulogu kod otvaranja kapije na daljinski.

Signalna lampa je važna jer upozorava prolaznike da je kapija u pokretu ali i korisnika da je centrala primila signal  daljinskog upravljača. Neki daljinski upravljači imaju veliki domet i sa velike daljine nije moguće sa strane videti da li je kapija počela da se otvara. Jedino što korisnik vidi sa 50-100m je signalna lampa.

Fotoćelije najvažniji sigurnosni uređaji koji štite prolaz za vreme zatvaranja kapije. U slučaju pojavljivanja prepreke u fazi zatvaranja kapije, zaustavljaju rad motora za kapiju i daju signal kontrolnoj jedinici da promeni smer motora u otvaranje.

Antena pojačava prijem signala daljinskog upravljača, tako da daljinski upravljač može da otvori i 100m udaljenu kapiju.

 

Pozovite nas

Ako imate bilo kakvo pitanje, dilemu ili Vam je potrebna neka preporuka ili sugestija u vezi ugradnje motora za kapije, pozovite nas. Poslaćemo Vam skicu ugradnje da sve lakše razumete. Pomoćićemo maksimalno. Nama najvažnije je da budete zadovoljan korisnik.  Zadovoljan korisnik je naša najbolja reklama.

Servis motora i elektronike za kapije i garažna vrata

·         Servisiramo i popravljamo garažna vrata i motore za kapije i drugih proizvodjača. Pokrivamo teritoriju cele Srbije. Ako imate bilo kakav problem sa garažnim vratima ili motorima za kapije , parking rampom,  obratite nam se, daćemo sve od sebe da Vam pomognemo. Vaša kapija i oprema za automatizaciju zahtevaju redovan servis. Pročitajte više o našem programu preventivnog održavanja (PPO).

Neki od brendova koje servisiramo: NICE, PROTECO, CAME, BFT, LIFTMASTER, BENINCA, LIFE, CHAMBERLAIN, APRIMATIC, DITEC

Ukoliko imate problem sa elektronikom Vašeg motora, možemo da nabavimo originalnu ili odgovarajuću zamensku elektroniku.

Za sve probleme oko Vašeg sistema za automatizaciju, stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


+ 3 = 7