Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/asistemi/public_html/wp-content/plugins/srlatin.php on line 122
Parking barijere | Motori za kapije i daljinski upravljaci

Parking barijere

Parking barijere

Parking barijere ili čuvari parkinga se koriste za zaštitu pojedinačnog parking mesta. Postoje dva tipa berijera: ručne i automatske – na daljinsko upravljanje. Sa obzirom na sve izraženiji problem sa parking prostorom u gradovima, sve je veća potražnja za ovim uređajima. Pošto se parking barijere ugrađuju uglavnom na zajedničkim površinama, kao što je parking neke zgrade, firme ili tržnog centra,  najveći problem je dovođenje napajanja do mesta ugradnje. Uglavnom je neophodno sečenje podloge – betona ili asfalta, za podzemno postavljanje kablova za povezivanje čuvara parkinga.

Najveća prednost čuvara parkinga iz naše ponude je što koristi napajanje sopstvene baterije  integrisane u kućištu  i nije potrebno dovođenje glavnog napajanja a samim tim nema potrebe ni za sečenjem podloge. Vek trajanja baterije je do 12 meseci. Pokretanj daljinskim upravljačem. Otpornost na gaženje do 1800kg. Proizvodnja i uvoz iz Italije.

[divider height=“30″ line=“1″]

Parking barijere

Parking barijere

Automatske parking barijere cena 400 EUR sa PDV

Garancija 24 meseca