Motori za klizne kapije

Motori za klizne kapije

BRZO I LAKO SE MONTIRAJU, ONI ČINE VAŠ ŽIVOT LAKŠIM I BEZBEDNIJIM!
Udobnost i praktičnost će biti sastavni deo Vašeg doma zahvaljujući našoj ponudi motora za klizne kapije.
Nudimo opremu koju odlikuje sofisticiran dizajn i čvrsta i pouzdana mehanika.
Pre nego što izaberete odgovarajući motor za Vašu kliznu kapiju, treba da znate da su klizne kapije savršeno rešenje ako nemate prostora za krilne kapije. Klizne kapije se obično prave sa jednim krilom koje se kreće točkovima po šini i kretanje sa motora se prenosi preko zupčaste letva na krilo. Prva stvar koju treba proceniti za pravilan izbor odgovarajuće  automatizacije je težina krila, a u nekim slučajevima i njegova dužina. Stagnoli nudi HERCULES automatizacije za kapije do 500kg, na raspolaganju u verziji 24V i 230V. Za srednje i teške kapije, rešenje je serija ACHILLES, za kapije do 1200kg, 2200kg i 4000kg u 230V i 380V.

Motori za klizne kapije se koriste za automatizaciju kliznih kapija. Motor za kliznu kapiju može da bude sa AC ili DC napajanjem. Motor za kapiju sa AC napajanjem može biti monofazni ili trofazni. Monofazni motori su namenjeni manjem broju korisnika a trofazni motori su za intenzivnu upotrebu. ACHILLES motori su sa reduktorom napunjenim uljem radi efikasnijeg hlađenja i trajnog podmazivanja.

DC motor za kapiju je za intenzivnu upotrebu  i može se koristiti  za frekventne prolaze.  Još jedna velika prednost niskonaponskih DC motora je mogućnost baterijskog napajanja, koje omogućava rad motora i kad nestane struja. STAGNOLI DC motori za klizne kapije HERCULES, su opremljeni optičkim enkoderom. Optički enkoder je sigurnosni uređaj za detekciju prepreka i kod Stagnoli motora za klizne kapije je standardni deo opreme. Svaki motor je opremljen bravom za deblokadu u slučaju nestanka struje, sa pravim ključem, koja je veoma laka za korišćenje.

Svi motori imaju ugrađenu digitalnu kontrolnu jedinicu (elektroniku) koja omogućava programiranje rada kapije prema potrebama korisnika. Velika prednost digitalne centrale je što sve funkcije klizne kapije mogu da se menjaju. Kontrolna jedinica omogućava povezivanje aposolutno svih dodataka koji su predviđeni za klizne kapije. Koliko će da bude jednostavan ili  složen  Vaš sistem za automatizaciju klizne kapije određujete Vi.

Garancija 24 meseca.

Ako želite više informacija, pročitajte tekst sa našeg bloga o izboru motora za kliznu kapiju.Ukoliko Vam nešto od opreme nije potrebno, to ćemo izvaditi iz seta i zamenićemo drugom dodatnom opremom, a sve u cilju pravljenja kompleta prema potrebama korisnika.

 Novi modeli motora za klizne kapije u našoj ponudi!

Motor za kliznu kapiju Roger H30

Motor za kliznu kapiju do 600kg Roger H30

Motor za kliznu kapiju Roger R30

Motor za kliznu kapiju do 800kg Roger R30

NICE RUN 1200HS

Brzi motor NICE RUN 1200HS

Motor Nice Robus 500HS

Brzi motor Nice Robus 500HS


Motori za klizne kapije cena od 370 EUR sa PDV

Dodatna oprema za motore za klizne kapije
 Set za fiksiranje postolja
ATH001
Set za fiksiranje postolja za motor za kliznu kapiju
 Magnetni granicni prekidaci
AFCM
Magnetni granični prekidači za Hercules motor za kliznu kapiju.
AM002
Baterija (12Vdc – 1,3Ah).
Koristi se sa C24.
AH007
Set za fiksiranje baterije 1,3Ah.
AM001
Baterija (12Vdc – 3Ah).
Koristi se sa C24.
AH003
Set za fiksiranje baterije 3Ah.
 h230 elektronika za kliznu kapiju
H230
Elektronika za Hercules motor za kliznu kapiju 230Vac sa fukcijom štednje energije i ugrađenim prijemnikom sa plivajućim i fiksnim kodom.
 Zupcasta letva
Zupčasta letva
Zupčaste letve
 Punjac baterije
C24
Punjač baterije za 24Vdc motor.
Pogodan za  centrale E24, H24 i I24.
Set Hercules
Set Hercules
 h24 elektronika za kliznu kapiju
H24
Elektronika za Hercules motor za kliznu kapiju 24Vdc sa fukcijom štednje
energije i ugrađenim prijemnikom sa plivajućim i fiksnim kodom.
 Znak upozorenja
CAR
Znak upozorenja.