Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/asistemi/public_html/wp-content/plugins/srlatin.php on line 122
Kapije i ograde | Motori za kapije i daljinski upravljaci

Kapije i ograde

Kapije i ograde

Klizna kapija

Klizna kapija se izradjuje od čeličnih pravougaonih, kvadratnih ili okruglih profila. Zaštita klizne kapije od korozije se vrši vrućim cinkovanjem tako da je  spolja i u cevi podjednak nanos cinka.  Klizna kapija  se izrađjuje u zavisnosti od visine postojeće ograde i širine do   12000 x 2000 mm (12×2 metra) . Dodatna zaštita od korozije je plastifikacija.  Boja plastifikacije je po želji investitora. Klizna kapija je kapija koja klizi po podnoj šini u kompletu sa stubovima, bravom i roling opremom. Ispuna može biti bravarska ili sa panelima. Automatizacija klizne kapije se vrši motorom za kliznu kapiju.

Klizna pocikovana kapijaKlizna kapijaKlizna panelna kapijaKlizna kapija

 

 

 

 

 

 

Samonosiva kapija

Samonosiva kapija  se izradjuje od čeličnih pravougaonih, kvadratnih ili okruglih profila. Zaštita samonosive kapije  od korozije se vrši vrućim cinkovanjem tako da je  spolja i u cevi podjednak nanos cinka. Samonosiva kapija se izradjuje  u zavisnosti od visine postojece ograde i širine do 10000×2000 mm ( 10×2 metra) . Dodatna zaštita od korozije je plastifikacija. Boja plastifikacije je po želji investitora. Samonosiva kapija  nema podnu šinu već se  cela kapija nalazi nad zemljom bez fiksne veze u liniji kretanja. Konzolni sistem kapije se sastoji od nosećih kolica, šinom sa jednim kolosekom, gornjih i donjih stabilizatora, podešavajuće šipke i šablona za fiksiranje. Automatizacija samonosive  kapije se vrši motorom za kliznu kapiju.

Samonosiva kapijaSamonosiva kapijaSamonosiva kapijaSamonosiva kapija

 

 

 

 

 

 

Krilna kapija

Jednokrine kapije se izradjuju u zavisnosti od visine postojeće ograde i širine do 2000mm (2 m).

Jednokrilna kapija

 

 

Dvokrilna kapija

Dvokrilne kapije se izradjuju u zavisnosti od visine postojeće ograde i širine do 8000mm (8 metara). Automatizacija krilnih kapija se vrši sa nekoliko vrsta motora za krilne kapije u zavisnosti od širine i težine krila, kao i vrste i dimenzija stubova koji nose krilo.

Dvokrilna kapijaDvokrilna kapijaDvokrilna kapijaDvokrilna kapija

 

 

 

 

Kontakt Automatski sistem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


1 + 5 =