Semafori

Semafori za rampe, garažna vrata i automatske kapije

Koriste se za industrijsku upotrebu – za kontrolu pristupa vozila na parkinge, u garaže, za utovarne rampe, brza vrata, naplatne rampe na autoputevima i sve ostale primene gde je potrebno usmeravanje,obaveštavanje i upozoravanje vozača. Semafori se proizvode u nekoliko verzija (230V ili 24V, sa LED ili običnim sijalicama)  i od različitih materijala (od aluminijuma ili termoplastike PA6 ojačane sa 30% staklenih vlakana) u zavisnosti od potreba korisnika. Stagnoli proizvodi elektroniku  koja sinhronizuje rad 2 semafora i tako obezbedi siguran prolaz vozila obaveštavanjem vozača o slobodnom ili zauzetom prolazu. Stagnoli poseduje ogromno iskustvo jer godinama snabdeva najveće svetske proizvođače opreme za automatizaciju svojim semaforima.

Semafori Stagnoli  regulišu prolaz vozila ispred  Buckingham Palace u Londonu, na Crvenom trgu u Moskvi, itd.


Semafori

Semafori Stagnoli

Semafor cena od 60 Eur sa PDV.

Garancija 24 meseca

Semafori nalaze veliku primenu kod pretovarnih rampi i brzih vrata u industrijskim objektima jer upozoravaju i obaveštavaju vozače o nailasku drugog vozila ili završenom utovaru-istovaru.

Moguće je birati verzije sa tri, dva ili jednim sočivom:
sa tri sočiva ASF3GRV - crveno, žuto i zeleno
sa dva sočiva ASF25L2RV - crveno i zeleno
sa jednim sočivom modularni, ekonomična serija ASF- crveno, žuto ili zeleno
najnoviji LED semafor ASF50L1RV, sa jednim sočivom i dve boje – crveno i zeleno.


NOVO U PONUDI!!!  Semafor za gradilište – mobilni semafor

Semafor za gradiliste , mobilni semafor

 Mobilni semafor


U ponudi imamo i radare za detekciju vozila,  detektore induktivne petlje  koji automatski šalju signal za uključivanje odgovarajućeg signala i elektroniku za sinhronizaciju rada dva semafora.

Semafori ASFG sa žutim svetlom se koriste i za upozorenje treptanjem jer je moguće ugraditi  elektroniku (treptač). Pogledajte video.

Uputstvo za povezivanje, preuzmite PDF.
Semafori

Katalog semafora