Semafori

Semafori za rampe, garažna vrata i automatske kapije

Koriste se za industrijsku upotrebu – za kontrolu pristupa vozila na parkinge, u garaže, za utovarne rampe, brza vrata, naplatne rampe na autoputevima i sve ostale primene gde je potrebno usmeravanje,obaveštavanje i upozoravanje vozača. Semafori se proizvode u nekoliko verzija (230V ili 24V, sa LED ili običnim sijalicama)  i od različitih materijala (od aluminijuma ili termoplastike PA6 ojačane sa 30% staklenih vlakana) u zavisnosti od potreba korisnika. Stagnoli proizvodi elektroniku  koja sinhronizuje rad 2 semafora i tako obezbedi siguran prolaz vozila obaveštavanjem vozača o slobodnom ili zauzetom prolazu. Stagnoli poseduje ogromno iskustvo jer godinama snabdeva najveće svetske proizvođače opreme za automatizaciju svojim semaforima.

Semafori Stagnoli  su sa sočivom prečnika 120mm.


Semafori

Semafori Stagnoli

Semafor cena od 75 Eur sa PDV.

Garancija 24 meseca

Semafori nalaze veliku primenu kod pretovarnih rampi i brzih vrata u industrijskim objektima jer upozoravaju i obaveštavaju vozače o nailasku drugog vozila ili završenom utovaru-istovaru.

Moguće je birati verzije sa tri, dva ili jednim sočivom:
sa tri sočiva ASF3GRV - crveno, žuto i zeleno
sa dva sočiva ASF25L2RV - crveno i zeleno
sa jednim sočivom modularni, ekonomična serija ASF- crveno, žuto ili zeleno
najnoviji LED semafor ASF50L1RV, sa jednim sočivom i dve boje – crveno i zeleno.


NOVO U PONUDI!!!  Semafor za gradilište – mobilni semafor

Semafor za gradiliste , mobilni semafor

 Mobilni semafor


U ponudi imamo i radare za detekciju vozila,  detektore induktivne petlje  koji automatski šalju signal za uključivanje odgovarajućeg signala i elektroniku za sinhronizaciju rada dva semafora.

Semafori ASFG sa žutim svetlom se koriste i za upozorenje treptanjem jer je moguće ugraditi  elektroniku (treptač). Pogledajte video.

Uputstvo za povezivanje, preuzmite PDF.
Semafori

Katalog semafora